Lakeside Patio, Lawn Repair Do More Than Restore

6
Lakeside Patio, Lawn Repair Do More Than Restore
image_pdf

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα συμφωνούσαν ότι το να περνούν μεγάλα φορτηγά και εκσκαφείς από την αυλή δεν είναι καλό. Για έναν πελάτη του Η προοπτική της φύσης Εξωραϊσμός η καταστροφή της αυλής τους μετατράπηκε σε πύλη για πολλές βραβευμένες βελτιώσεις ακινήτων. Το πιο πρόσφατο: ένα νέο πέτρινο αίθριο Chilton με τζακούζι, υπαίθριο ντους, πυρκαγιά και μικρό χώρο αποθήκευσης σκαφών στην όχθη της λίμνης Μίσιγκαν.

πέτρινη βεράντα

Στην όχθη της λίμνης Μίσιγκαν, το Nature’s Perspective Landscaping of Evanston, η IL εργάστηκε για να δημιουργήσει ένα νέο πέτρινο αίθριο με τζακούζι, υπαίθριο ντους, πυρκαγιά και χώρο αποθήκευσης σκαφών.

Ο Paul Klitzkie, ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Evanston, IL, εξηγεί ότι οι ιδιοκτήτες ακινήτων είναι μακροχρόνιοι πελάτες συντήρησης της Nature’s Perspective και η εταιρεία είχε κερδίσει ένα προηγούμενο βραβείο το 2016 από την HNA για έναν δρόμο πλακοστρώσεων από πηλό που είχε σχεδιάσει και εγκαταστήσει στο μπροστινό μέρος του ακινήτου. Το αίθριο Chilton είναι το πιο πρόσφατο έργο που αναγνωρίζεται από Hardscape Βόρεια Αμερική (HNA) για τη χρήση της φυσικής πέτρας.

«Η μεγαλύτερη δουλειά μας ήταν να συνενώσουμε ξανά την περιοχή», λέει ο Klitzkie. „Κάναμε κάποια εκτενή βαθμολόγηση, αλλά σχεδόν όλα τα άλλα είναι καινούργια.“

πέτρινη βεράντα

«Ο πελάτης είχε πρόσφατα ολοκληρώσει ένα μεγάλο έργο αποκατάστασης κατά μήκος της όχθης της λίμνης που εκτείνεται σε πολλά διαφορετικά ακίνητα», εξηγεί ο Tim Benz, ο οποίος συνεργάστηκε με τον ιδιοκτήτη στο σχεδιασμό του έργου. «Η πρόσβαση στην κατασκευή στη λίμνη είχε γίνει μέσω της ιδιοκτησίας του πελάτη μας, επομένως ο δρόμος, η πίσω αυλή και το μπροστινό μέρος της λίμνης είχαν καταστραφεί και έπρεπε να αποκατασταθούν.

Ο πελάτης ήθελε μια φυσική αίσθηση για το μέτωπο της λίμνης. κάτι που έδεσε στην υπάρχουσα κατάσταση της λίμνης. Ήθελε κάτι που έμοιαζε λίγο ρουστίκ για να ταιριάζει με το φυσικό στοιχείο της παραλίας και κάτι που θα παρείχε σφιχτές αρθρώσεις για το στοιχείο της αυλής της δουλειάς.

«Θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε υλικά που υπήρχαν ήδη στον ιστότοπο», λέει ο Benz. «Η πέτρα της παραλίας ήταν ένας θαλάσσιος χαλαζίτης με μωβ απόχρωση, και στο πίσω μέρος του σπιτιού υπάρχει ένα αίθριο με τρελό πάπλωμα φτιαγμένο από κάποια πέτρα από Eden-Valders Stone [of Eden, WI].»

Η επιλογή του προϊόντος της Eden-Valders, Chilton Stone, ήταν εύκολη. Το Chilton είναι γνωστό για τους τόνους του δαμάσκηνου και του λιλά. Χρησιμοποιώντας πέτρα που τοποθετήθηκε στο χέρι και τοποθετήθηκε με άμμο, η εταιρεία κατασκεύασε ένα αίθριο που μεταμορφώνεται σε αποθήκευση για προσωπικά σκάφη καθώς απομακρύνεται από την όχθη της λίμνης.

πέτρινη βεράντα

«Λόγω του νερού που θα χυθεί από αυτά τα σκάφη, αλλάξαμε το μοτίβο κατά τη διάρκεια του αίθριου», λέει ο Benz. «Γύρω από το αίθριο, είναι ένα τρελό παπλωματικό σχέδιο με σφιχτές αρθρώσεις. Με τον αποθηκευτικό χώρο του σκάφους, είναι πιο χαλαρά τοποθετημένος ώστε το νερό να μπορεί να βγει από την περιοχή.»

Ο Benz προσθέτει ότι το μεγαλύτερο μέρος του αίθριου είναι από πέτρα Chilton σε ένα τρελό μοτίβο πάπλωμα που επιτρέπει πιο σφιχτές αρθρώσεις για το τζακούζι και την περιοχή του ντους, επειδή ο πελάτης ήθελε να μπορεί να περπατήσει σε αυτό με γυμνά πόδια χωρίς να διατρέχει τον κίνδυνο να κολλήσουν τα δάχτυλα των ποδιών. Η μοναδική εξαίρεση στην πέτρα με άμμο είναι η περιοχή του υπαίθριου ντους, που είναι ένα σκαλοπάτι προς τα πάνω και κονιάματος. Η πέτρα Chilton χρησιμοποιήθηκε επίσης για το τζάκι και το μεγάλο σπα, με το κάλυμμα και τον πάγκο κατά μήκος της μίας άκρης του ακινήτου που κόπηκε με μηχανή από ασβεστόλιθο της Ιντιάνα.

Επισκευή της περιοχής του γκαζόν

Η επισκευή του χλοοτάπητα ήταν μια άλλη πρόκληση, λέει ο Benz.

«Η λίμνη είναι περίπου έξι πόδια χαμηλότερα από το υψηλότερο σημείο του αίθριου, και μετά η αυλή πέφτει πίσω πριν ανέβει ξανά προς το σπίτι», λέει. «Στη μέση της κατασκευής, η κίνηση των οχημάτων συμπίεσε το έδαφος και το μετέτρεψε σε λίμνη, έτσι κάναμε εκτεταμένη αποκατάσταση».

Το έδαφος είναι αρκετά αμμώδες, και ο Benz λέει ότι η κύρια αποκατάσταση ήταν η εγκατάσταση αποστράγγισης και εκ νέου χλοοτάπητα.

Επισκευή γκαζόν (πριν και μετά)

«Ο πελάτης είχε κύματα ύψους 13 ποδιών να πέφτουν πάνω από τον μπροστινό τοίχο της επένδυσης, ξεπλένοντας εκτεταμένες ποσότητες άμμου από την περιοχή της παραλίας, αλλά η πέτρα Chilton αντέχει υπέροχα», λέει ο Benz. «Ακόμη και με αυτή την ακραία ποσότητα νερού, το σύστημα αποχέτευσης μπόρεσε να το χειριστεί και να αντιμετωπίσει τον όγκο».

Ο φωτισμός ήταν ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που έπρεπε να συμπεριληφθεί. Το Lighting για το έργο είναι ένα σύστημα χαμηλής τάσης από την Kichler Lighting Co. – το Design Pro Lighting System. Με το σύστημα Kichler το ακίνητο διαθέτει έναν καθορισμένο αριθμό φώτων που φωτίζουν συγκεκριμένες περιοχές όπως τα σκαλιά, το ντους και το αίθριο.

«Έχουμε πολύ ωραία αισθητική, ώστε το βράδυ μπορούν να διασκεδάσουν», λέει ο Benz για τους πελάτες. «Έχουμε αρκετό φωτισμό και στις δενδρώδεις περιοχές. Δημιουργήσαμε down-lighting για να φωτίσουμε τις περιοχές του ντους και των σκαλοπατιών. Είναι επίσης ζωνοποιημένο, ώστε να μπορεί να έχει πλήρη δυνατότητα προσαρμογής.“

Ο Klitzkie λέει ότι η δουλειά διήρκεσε περίπου δύο μήνες χρησιμοποιώντας ένα τετραμελές πλήρωμα και τον επόπτη του τμήματος, με το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας να ξεκινά στα τέλη Αυγούστου και να τελειώνει στις αρχές Οκτωβρίου.

πέτρινη βεράντα

Παρά το γεγονός ότι το πλήρωμα δούλευε με μερικές πλάκες που ζύγιζαν έως και 500 λίβρες, ο Benz λέει ότι ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι της δουλειάς ήταν η λίμνη και η Μητέρα Φύση. Ο Klitzkie συμφωνεί και εξηγεί ότι δεν ήταν ασυνήθιστο για τη λίμνη να είναι ήρεμη στις 8 π.μ., μόνο τα κύματα μήκους 4 και 5 ποδιών να σκάνε μέχρι τα μέσα του πρωινού.

Και, και οι δύο άντρες συμφωνούν ότι είναι πολύ περήφανοι για τον τρόπο που εξελίχθηκε το πέτρινο τμήμα του έργου Chilton.

«Ο τρόπος που το πλήρωμά μας συνδύασε τα φυσικά χρώματα είναι πραγματικά εκπληκτικός», λέει ο Klitzkie. «Έχω μερικές φωτογραφίες από μια μέρα που ήταν πολύ υγρό, και τα χρώματα απλά σκάνε. Τα παιδιά μας ήταν πολύ καλλιτεχνικά με αυτό».

Παρόλο που ένα τμήμα του χλοοτάπητα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε, εάν προκύψει ανάγκη στο μέλλον, υπάρχει μια πρόσβαση για να φέρει βαρύ εξοπλισμό, το Nature’s Perspective δεν θα χρειαστεί να περιμένει τόσο πολύ για να εργαστεί στο ακίνητο. Ο Benz λέει ότι ο πελάτης έχει δηλώσει την επιθυμία να κάνει κάποια επιπλέον εργασία στο πίσω μέρος του σπιτιού το επόμενο καλοκαίρι και αναμένει ότι μια από τις πιο ρουστίκ όψη πέτρες από τον Eden-Valders θα παίξει ρόλο και σε αυτό.

Ο Schipper είναι συγγραφέας και συντάκτης που ειδικεύεται στις εκδόσεις B2B. Είναι συνεργάτης της Word Mechanics, με έδρα το Palm Springs, CA. Διαβάστε άλλες ιστορίες από αυτόν τον συγγραφέα που δημοσιεύτηκε από Χλόη.

Θέλετε να μιλήσετε με άλλους επαγγελματίες φροντίδας γκαζόν και τοπίου σχετικά με την ανάπτυξη και τη λειτουργία της επιχείρησής σας; Λάβετε μέρος στις συζητήσεις στο Φόρουμ Landscape Design & Installation στο www.expired-link.com.

Schreibe einen Kommentar