Φωτίστε το τοπίο σας αυτά τα Χριστούγεννα

0
Φωτίστε το τοπίο σας αυτά τα Χριστούγεννα

«Είναι η εποχή για να φωτίσετε το τοπίο σας και να ετοιμάσετε την αυλή σας για την περίοδο των διακοπών. Διαβάστε αυτόν τον οδηγό για να προετοιμαστείτε να βάλετε τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια σας, να διακοσμήσετε και να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Τύποι χριστουγεννιάτικων λαμπτήρων τοπίου

Ενώ υπάρχει συχνά μια συζήτηση σχετικά με το LED έναντι του φωτισμού πυρακτώσεως, συνιστούμε πάντα το LED. Αν και υπάρχει υψηλότερο αρχικό κόστος, θα εξοικονομήσετε σημαντικά χρήματα όσον αφορά την ενεργειακή απόδοση και τη μακροζωία. Από την άποψη της εξοικονόμησης της λογικής σας όποτε είναι δυνατόν, επιλέξτε μικρότερες σειρές φωτιστικών σε αντίθεση με τις μεγαλύτερες. Είναι πολύ πιο εύκολο στη διαχείρισή τους και αντικαθίστανται ευκολότερα όταν χρειάζεται.

-Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια υπαίθριου δέντρου Salisbury Εξωραϊσμός

Διακοσμήστε το τοπίο σας με χριστουγεννιάτικα φωτάκια

Δέντρα εξωτερικού χώρου: Τα δέντρα εσωτερικού χώρου αποκτούν όλη τη δόξα κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, αλλά μην ξεχνάτε τα δέντρα του εξωτερικού σας. Μεταμορφώστε το υπαίθριό σας τοπίο σε μια χειμερινή χώρα των θαυμάτων προσθέτοντας χριστουγεννιάτικα φωτάκια σε όλα τα δέντρα του τοπίου σας.

Μονοπάτια και αίθρια: Τα πάντα στο τοπίο σας είναι δίκαιο παιχνίδι όταν πρόκειται για χριστουγεννιάτικα φώτα. Χρησιμοποιήστε φώτα που αναβοσβήνουν για να εμφανίσετε μονοπάτια με σκληρό τοπίο ή γραμμές. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε χριστουγεννιάτικα φωτάκια για να δημιουργήσετε έναν άνετο εξωτερικό χώρο αίθριου για χρήση τις πιο ήπιες μέρες του χειμώνα. Δοκιμάστε να δημιουργήσετε ένα ελαφρύ κουβούκλιο διακοσμώντας την πέργκολα, το κιόσκι ή τη βεράντα σας—θα προσθέσει έναν φιλόξενο χώρο για να καθίσετε και να απολαύσετε λίγο ζεστό κακάο δίπλα σε ένα υπαίθριο τζάκι.

Χριστουγεννιάτικα φωτάκια Salisbury εξωραϊσμού-αίθριου

Διακοσμήστε το κατάστρωμα: Η μπροστινή βεράντα ή το κατάστρωμά σας έχει τον μεγαλύτερο αντίκτυπο όσον αφορά τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, επομένως προσθέστε το στη λίστα ελέγχου σας όταν εξετάζετε τα φώτα του τοπίου σας. Δεν χρειάζεται να πάτε „Griswold“, αλλά είτε επιλέξετε έντονα, πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα φωτάκια είτε διακριτικά λευκά λαμπάκια, το μπροστινό μέρος του σπιτιού σας θα κάνει μια δήλωση.

Αντιμετώπιση προβλημάτων Χριστουγεννιάτικου φωτός

Δεν θα ήταν η περίοδος των γιορτών χωρίς να μουρμουρίζετε κατάρες κάτω από την ανάσα σας ενώ προσπαθείτε να βάλετε τα χριστουγεννιάτικα φώτα σας. Μεταβείτε σε αυτήν τη λίστα ελέγχου για να εντοπίσετε και να επιλύσετε ορισμένα πιθανά προβλήματα με τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια τοπίων.

Ελέγξτε την πρίζα στα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που χρησιμοποιείτε στο τοπίο σας. Υπάρχει μια μικρή «πόρτα παγίδας» που έχει συρόμενο πάνελ. Σύρετε τον πίνακα μέσα και επιθεωρήστε τη θήκη ασφαλειών. Αν δείτε ότι έχει καεί μια ασφάλεια, μπορείτε να βρείτε ανταλλακτικές λάμπες. Εάν δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε ποια έχουν φυσήξει, αντικαταστήστε ένα κάθε φορά και ελέγχετε κάθε φορά.

  • Ίσως υπάρχει πρόβλημα με το κύκλωμα τοίχου;

Μερικές φορές, τα φώτα των Χριστουγέννων είναι αθώα! Εάν δεν είναι η σειρά των φώτων, θα μπορούσε να είναι η πρίζα ή ο διακόπτης σας. Ελέγξτε τον πίνακα του διακόπτη για τυχόν σπασμένους διακόπτες. Εάν όλα είναι εντάξει εκεί, χρησιμοποιήστε έναν ελεγκτή κυκλώματος για να ελέγξετε την πρίζα σας.

-επιθεωρήστε τα χριστουγεννιάτικα φώτα Salisbury Landscaping
  • Δοκιμάστε να επιθεωρήσετε το σκέλος.

Σιγά σιγά, κοιτάξτε πάνω από το σκέλος για να εντοπίσετε τυχόν ορατά προβλήματα. Η γενική φθορά, ή μερικές φορές τα τρωκτικά, μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά το σκέλος. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστείτε μια πλήρη αντικατάσταση, αλλά συνήθως μπορείτε να αποθηκεύσετε τους λαμπτήρες για επαναχρησιμοποίηση.

  • Ελέγξτε και δοκιμάστε κάθε λάμπα.

Αν και είναι κουραστικό, αξίζει να κοιτάξετε πάνω από κάθε λάμπα για να δείτε εάν χρειάζεται αντικατάσταση. Βιδώστε τυχόν λαμπτήρες που έχουν χαλαρώσει και ελέγξτε για σκουρόχρωμους, καμένους λαμπτήρες. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε έναν ελεγκτή λαμπτήρα για να επιταχύνετε τη διαδικασία.

Εναλλακτικές λύσεις στα χριστουγεννιάτικα φώτα τοπίου

Εάν η σκέψη να σηκώσετε τα χριστουγεννιάτικα φώτα σας φέτος σας ανατριχιάζει, γίνετε δημιουργικοί με τις εναλλακτικές λύσεις φωτισμού σας.

- Fairy Lights Salisbury Εξωραϊσμός

Fairy Lights: Για ιδιότροπα και χαμηλότερης προσπάθειας φωτιστικά τοπίων αυτά τα Χριστούγεννα, χρησιμοποιήστε φώτα νεράιδας που λειτουργούν με μπαταρία ή με βύσμα σε όλη τη διακόσμηση του εξωτερικού σας χώρου. Τοποθετήστε λαμπάκια στα στεφάνια, τα κλαδιά και άλλα διακοσμητικά σας αντικείμενα. (Σημείωση: Οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν είναι ευγενικές με τα φώτα που λειτουργούν με μπαταρία, επομένως μπορεί να αντικαταστήσετε τις μπαταρίες πιο συχνά από το κανονικό.)

Φως κεριών: Για μια πιο απαλή, πιο διακριτική επιλογή φωτισμού, δημιουργήστε μια λάμψη υπό το φως των κεριών σε όλο το τοπίο σας αυτά τα Χριστούγεννα. Διαγραμμίστε τα σκαλοπάτια και τους διαδρόμους με κεριά χωρίς φλόγα που λειτουργούν με μπαταρία ή αναζητήστε ποικιλίες ηλιακού φωτός.

Προφωτισμένα διακοσμητικά: Αυτή είναι μια ζώνη χωρίς κρίση! Οι προφωτισμένες διακοσμήσεις είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να φωτίσετε το τοπίο σας χωρίς την ταλαιπωρία των χριστουγεννιάτικων λαμπτήρων. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να συμπληρώσετε το χριστουγεννιάτικο στυλ σας, είτε πρόκειται για ένα μεγάλο χτύπημα Ρούντολφ με μια λαμπερή κόκκινη μύτη ή μια πιο κλασική εμφάνιση με αειθαλή στολισμένα λαμπερά φανάρια. Είτε έτσι είτε αλλιώς, διασκεδάστε με το δικό σας ψώνια διακοπών στο Έντμοντον.

Αν ψάχνετε για περισσότερες συμβουλές και έμπνευση για Χριστουγεννιάτικα φώτα τοπίων στο Έντμοντον, έλα να μας επισκεφτείς! Θα σας βοηθήσουμε με οποιαδήποτε από τις ανάγκες εξωραϊσμού σας.

Schreibe einen Kommentar