Το ICPI ενώνει τις δυνάμεις του με το NALP για την καταπολέμηση της έλλειψης εργατικού δυναμικού

6
Το ICPI ενώνει τις δυνάμεις του με το NALP για την καταπολέμηση της έλλειψης εργατικού δυναμικού
image_pdf

ο National Association of Landscape Professionals (NALP) και το Ινστιτούτο οδοστρώματος από μπετόν (ICPI) ανακοίνωσε την πρόθεσή τους να συνεργαστούν για την αντιμετώπιση της κρίσης εργατικού δυναμικού του κλάδου. Η ICPI είναι η πρώτη ένωση που εστιάζει σε εθνικό επίπεδο στην πράσινη βιομηχανία που συμμετέχει στο NALP, μέσω της Industry Growth Initiative, για να παρέχει την ηγεσία για να επηρεάσει την αλλαγή για ένα σημαντικό ζήτημα που αντιμετωπίζει ο κλάδος σήμερα: την έλλειψη εργατικού δυναμικού.

έλλειψη εργατικού δυναμικού

Ως μέρος της συνεργασίας, η προώθηση της σταδιοδρομίας σε σκληρή δουλειά θα αποτελέσει διευρυμένο επίκεντρο των προσπαθειών ανάπτυξης του εργατικού δυναμικού του NALP. Η πορεία σταδιοδρομίας θα έχει πρόσθετη εκπροσώπηση στον ιστότοπο του NALP που εστιάζει στο εργατικό δυναμικό, LandscapeIndustryCareers.org, καθώς και τον αντίστοιχο πίνακα εργασιών. Τα βίντεο που παράγονται από το ICPI θα κοινοποιούνται επίσης μέσω των καναλιών κοινωνικών μέσων @WhyILandscape του NALP. Ένας εκπρόσωπος από το ICPI θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο Ανάπτυξης Εργατικού Δυναμικού του NALP για να διασφαλίσει ότι οι ομάδες εργάζονται σε συνεργασία για να υποστηρίξουν τη βιομηχανία.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που η ICPI επέλεξε να συνεργαστεί με το NALP, μέσω της Industry Growth Initiative, για να προσελκύσει άνδρες και γυναίκες στο επάγγελμα», επαίνεσε η Missy Henriksen, εκτελεστική διευθύντρια του ιδρύματος NALP. «Η επαγγελματική βιομηχανία τοπίου ανταγωνίζεται για ταλέντο ενάντια σε αμέτρητους άλλους κλάδους με συνεκτικές, καλά χρηματοδοτούμενες και καλά οργανωμένες προσπάθειες. Προκειμένου ο κλάδος μας –και όλες οι ειδικότητες που περιλαμβάνει– να είναι επιτυχημένος σε αυτό το κρίσιμο έργο, πρέπει να είμαστε ενωμένοι ως ενωμένη δύναμη».

«Ένας από τους στόχους της ICPI μέσω του νέου στρατηγικού της σχεδίου είναι να «ενδυναμώσει τη βιομηχανία για να προσελκύσει, να εκπαιδεύσει και να διατηρήσει ένα εργατικό δυναμικό υψηλής ειδίκευσης για να καλύψει τη ζήτηση της αγοράς», σημείωσε ο Merry Beth Hall, διευθυντής εκπαίδευσης και ανάπτυξης εργατικού δυναμικού της ICPI. «Η συνεργασία με την Industry Growth Initiative του NALP θα μας επιτρέψει να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες σε αυτόν τον τομέα για τα μέλη που εξυπηρετούμε και θα βοηθήσει τον κλάδο στο σύνολό του να εργαστεί αποτελεσματικά και αποτελεσματικά για να οδηγήσει σε ουσιαστική αλλαγή».

Το ICPI θα παράσχει οικονομική υποστήριξη στην Πρωτοβουλία Ανάπτυξης Βιομηχανίας του NALP, συμβάλλοντας στην προβλεπόμενη ετήσια επένδυση 2 εκατομμυρίων δολαρίων που θα δαπανηθούν για τις προσπάθειες ανάπτυξης του εργατικού δυναμικού. Η Industry Growth Initiative – χρηματοδοτούμενη από την ICPI, εργολάβους, προμηθευτές και κρατικές ενώσεις – υποστηρίζει προγράμματα για τη σύνδεση των μελών του κλάδου με τους απαραίτητους εργάτες, την προσέλκυση φοιτητών στο επάγγελμα και την προβολή ευκαιριών του κλάδου σε άτομα που αλλάζουν σταδιοδρομία.

Schreibe einen Kommentar