Το Alpine Gardens κερδίζει το Χάλκινο Βραβείο Αριστείας από το NALP

7
Το Alpine Gardens κερδίζει το Χάλκινο Βραβείο Αριστείας από το NALP
image_pdf

NALP

Αλπικοί Κήποιμια εταιρεία σχεδιασμού και εγκατάστασης τοπίου που εδρεύει στο Fort Collins, CO, με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι κέρδισε το Bronze Award of Excellence από την Εθνική Ένωση Επαγγελματιών Τοπίου (NALP) για το σχέδιο Carter Lake Retreat στο βόρειο Κολοράντο.

Το έργο σχεδιάστηκε για πελάτες που ονειρεύονταν να έχουν έναν κήπο με λουλούδια αγγλικού στυλ για τη μεγάλη ιδιοκτησία τους στους πρόποδες. Ποικιλίες φυτών, από το Fossil Creek Nursery, που ανθίζουν κατά τη διάρκεια ολόκληρης της καλλιεργητικής περιόδου του Κολοράντο χρησιμοποιήθηκαν για διάφορους λόγους: για την παροχή χρώματος και ενδιαφέροντος. για να σβήσετε τις ανεπιθύμητες απόψεις κάτω από το κατάστρωμα. και να δημιουργήσετε φυσικούς «τοίχους» φυτών για την αίσθηση ενός υπαίθριου δωματίου κατά τη χρήση του χώρου. Τα φυτά επιλέχθηκαν επίσης για την αντοχή τους στα ελάφια και τα κουνέλια. Για να δώσει ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια των έξι μηνών που τα φυλλοβόλα φυτά είναι χωρίς φύλλα, ο σχεδιασμός περιελάμβανε αειθαλή και γηγενείς ογκόλιθους.NALP

Ένας μεγάλος χώρος συγκέντρωσης με φυσική εμφάνιση και υπερυψωμένο αίθριο δημιουργήθηκε για να χρησιμεύσει ως χώρος ψυχαγωγίας. Πέτρα από The Rock Garden περιελάμβανε πλάκες καουμπόικου, υδατογράφημα και πλάκες από ογκόλιθο. Εγκαταστάθηκε σύστημα άρδευσης από το RainBird με χαμηλή παροχή XCZ0775PRF βαλβίδες στάλαξης και Xeri-Bug Drip Emitters, για το πότισμα των φυτών στη ζώνη της ρίζας και την εξάλειψη της απορροής. Για βραδινή απόλαυση του χώρου, σύστημα φωτισμού χαμηλής τάσης από Μοναδικά Συστήματα Φωτισμού περιελάμβανε πολλά δωρεάν στυλ φωτιστικών από τη σειρά Odyssey, όπως Probe, Orion και Apollo. και Nova Star από το Grate Knights.

«Η Alpine Gardens κατασκευάζει χειροποίητα τοπία για πάνω από 40 χρόνια. Είναι τιμή να λαμβάνω αυτό το βραβείο NALP και να αναγνωρίζομαι για τα ταλέντα και τα επιτεύγματα του προσωπικού μας στη δημιουργία μοναδικών και όμορφων σχεδίων τοπίων», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος του Alpine Gardens Nate Fetig.

Κάθε χρόνο το NALP αναγνωρίζει εξαιρετικά έργα τοπίων, περιποίησης γκαζόν και σχεδιασμού εσωτερικού φυτικού τοπίου από όλο το έθνος. Φέτος, απονεμήθηκαν 128 βραβεία για έργα συντήρησης, σχεδιασμού/κατασκευής ή ανάθεσης έργων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Βραβεία Αριστείας NALP, Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Schreibe einen Kommentar