Τα νέα εξαρτήματα Cat προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία κατασκευής

9
Τα νέα εξαρτήματα Cat προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία κατασκευής
image_pdf
Γάτα

Έξυπνο προσάρτημα Cat Dozer Blade.

Η Caterpillar έχει νέες εισαγωγές προϊόντων αυτή την άνοιξη, συμπεριλαμβανομένων: τρία νέα εξαρτήματα Cat® SMART για μια σειρά από Σειρά D3 Cat Skid Steer Loaders, Compact Track Loaders και Multi Terrain Loaders. και ένα σύστημα Caterpillar TiltRotate System (TRS) για μίνι εκσκαφείς Cat Next Gen.

SMART Συνημμένα

Το Dozer Blade, το Grader Blade και το Backhoe έχουν σχεδιαστεί για να προσθέτουν σημαντική ευελιξία σε μια σειρά φορτωτών της σειράς D3. Τα συστήματα ελέγχου για τα νέα προσαρτήματα επιτρέπουν την εύκολη προσαρμογή των τυπικών χειριστηρίων του μηχανήματος ώστε να ταιριάζουν με ακρίβεια στις αναγνωρισμένες ανάγκες ελέγχου των SMART Attachments.

Το εξάρτημα SMART Dozer Blade—διαθέσιμο για Compact Track Loaders της σειράς Cat 279D3, 289D3, 299D3 και 299D3 XE—είναι σχεδιασμένο για κοπή, μετακίνηση και ταξινόμηση σχεδόν οποιουδήποτε υλικού που χρησιμοποιείται ως βάση. Η λεπίδα διαθέτει μια κυρτή πλάκα καλουπώματος για τη διατήρηση της κύλισης του υλικού και τραπεζοειδή σχεδίαση με γωνιακά άκρα που επιτρέπουν την ομοιόμορφη κοπή σε κάθετες επιφάνειες όταν η λεπίδα έχει πλήρη κλίση. Το μηχάνημα υποδοχής της σειράς D3 αναγνωρίζει το προσάρτημα και ξεκλειδώνει ειδικές οθόνες που επιτρέπουν στον χειριστή να επιλέξει τον τρόπο ελέγχου της λεπίδας. Η λειτουργία ASSIST ενισχύει την ικανότητα του χειριστή για να επιτύχει ομαλότερους βαθμούς με λιγότερα περάσματα συντονίζοντας την κίνηση του μηχανήματος και της λεπίδας για να επιτύχει επίπεδες επιφάνειες, επιτρέποντας στον χειριστή να επικεντρωθεί στο υλικό κατασκευής ή κοπής για να επιτύχει τον επιθυμητό βαθμό.

Γάτα

Το νέο εξάρτημα Grader Blade.

Τα νέα εξαρτήματα Cat GB120 και GB124 SMART Grader Blade είναι διαθέσιμα για Skid Steer Loaders και Compact Track Loaders Cat D3- Series. Όπως και με το εξάρτημα SMART Dozer Blade, το μηχάνημα υποδοχής D3 αναγνωρίζει τη λεπίδα γκρέιντερ και ξεκλειδώνει ειδικές οθόνες οθόνης που παρέχουν επιλογές για έλεγχο προσάρτησης, επιτρέποντας την επανατοποθέτηση των joystick για την εκτέλεση λειτουργιών προσάρτησης. Η επιλογή της λειτουργίας ελέγχου προσάρτησης επιτρέπει στο δεξί joystick να χειρίζεται τις λειτουργίες λεπίδας: κλίση (μετακίνηση του joystick πλάι-πλάι), γωνία (περιστροφή του τροχού αντίχειρα προς τα εμπρός ή προς τα πίσω) και ανύψωση (μετακίνηση του joystick εμπρός και πίσω). Στη σύνθετη οθόνη, η αρχική οθόνη δείχνει την εγκάρσια κλίση της λεπίδας, καθώς και τη γωνία της λεπίδας. Η λειτουργία ASSIST επιτρέπει την επιλογή είτε του μοτίβου Cross Slope Right είτε Cross Slope Left και διατηρεί τη ρύθμιση cross-slope, ανεξάρτητα από τη γωνία λειτουργίας του μηχανήματος.

Η νέα γάτα Το εξάρτημα εκσκαφέας BH130 SMART έχει σχεδιαστεί για φορτωτές ολίσθησης, συμπαγείς φορτωτές τροχιάς και φορτωτές πολλαπλών εδαφών της σειράς Cat D3. Το νέο εξάρτημα αυξάνει σημαντικά την ευελιξία αυτών των μικρών μηχανημάτων, επιτρέποντάς τους να αναλαμβάνουν μια σειρά εργασιών, συμπεριλαμβανομένης της διάνοιξης τάφρων, της διάνοιξης ποδιών και της διαμόρφωσης και συντήρησης τάφρων αποστράγγισης. Επιπλέον, ο εκσκαφέας είναι συμβατός με εξαρτήματα εκσκαφέα Cat 3 τόνων και το βοηθητικό-υδραυλικό του σύστημα επιτρέπει τον συνδυασμό με υδρομηχανικά εργαλεία εργασίας, όπως σφυριά, αντίχειρες, κοχλίες και δονητικούς συμπιεστές. Ο εκσκαφέας μετατοπίζεται επίσης υδραυλικά από πλευρά σε πλευρά για να επιτρέψει το σκάψιμο δίπλα σε κτίρια και υποσέλιδα, ενώ οι ενσωματωμένοι σταθεροποιητές παρέχουν μια σταθερή πλατφόρμα εκσκαφής.

Το σύστημα TiltRotate

Το Caterpillar Work Tools διαθέτει πλέον σύστημα TiltRotate System (TRS) για Cat® Μίνι εκσκαφείς Next Gen. Τα νέα μοντέλα TRS6 και TRS8 επιτρέπουν στα προσαρτημένα εργαλεία εργασίας (συμπεριλαμβανομένων κάδους, πιρούνια, λαβές, σκούπες και συμπιεστές) να περιστρέφονται 360 μοίρες και να κλίνουν 40 μοίρες από τη μία πλευρά στην άλλη, επιτρέποντας στο μηχάνημα να φτάσει σε περισσότερες περιοχές εργασίας από μία μόνο θέση. ενώ κάνετε ελιγμούς με εργαλεία πάνω, κάτω και γύρω από εμπόδια κατά την εκσκαφή, την ταξινόμηση τάφρων, τη διαλογή υλικών ανακύκλωσης ή την τοποθέτηση σωλήνων. Τα νέα μοντέλα TRS πολλαπλασιάζουν την ευελιξία του μίνι εκσκαφέα και είναι διαθέσιμα σε διάφορες διαμορφώσεις για να ταιριάζουν με την εφαρμογή.

Γάτα

Το Cat TiltRotate System (TRS) σε έναν μίνι εκσκαφέα.

Τα μοντέλα TRS έχουν δύο διεπαφές: μια κορυφαία διεπαφή που συνδέει το TRS με το μηχάνημα μεταφοράς. και μια κάτω διεπαφή που συνδέει διάφορα εργαλεία εργασίας στο TRS. Οι τέσσερις διαμορφώσεις για το TRS6 επιτρέπουν στο χρήστη να επιλέξει μεταξύ μιας διεπαφής υδραυλικού ζεύκτη τύπου S ή pin-on top και, εάν το TRS είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένη λαβή (η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με προσαρτημένο εργαλείο εργασίας). Όλα τα μοντέλα TRS6 χρησιμοποιούν υδραυλικό ζεύκτη τύπου S για την κάτω διεπαφή.

Οι τέσσερις διαμορφώσεις για το μοντέλο TRS8 επιτρέπουν την επιλογή ενός συζευκτήρα S-Type τόσο για την επάνω όσο και για την κάτω διεπαφή ή, μια διεπαφή κορυφής με pin-on και κάτω διασύνδεση συζεύκτη pin-grabber, και εάν το TRS διαθέτει ενσωματωμένη λαβή. (Η διαμόρφωση pin-on/pin-grabber δεν είναι διαθέσιμη με το ενσωματωμένο grapple.)

Τα μοντέλα TRS6 έχουν σχεδιαστεί για τον μίνι εκσκαφέα Cat 306 CR. Τα μοντέλα TRS8 που χρησιμοποιούν τον συζευκτήρα S-Type τόσο για την επάνω όσο και για την κάτω διεπαφή ταιριάζουν στα μοντέλα 307.5, 308, 308.5, 309 και 310. Ένα από τα δύο υπόλοιπα μοντέλα TRS8, που χρησιμοποιεί τις διεπαφές pin-on/pin-grabber, έχει σχεδιαστεί για το 307.5 , 308, 308.5 και 309; το άλλο είναι σχεδιασμένο για το 310.

Schreibe einen Kommentar