Τάσεις διακόσμησης εσωτερικών χώρων και πώς να τις χρησιμοποιήσετε έξω

0
Τάσεις διακόσμησης εσωτερικών χώρων και πώς να τις χρησιμοποιήσετε έξω

Η υπέροχη ύπαιθρος είναι κάτι πολύ περισσότερο από το τοπίο. Είναι το μέρος όπου ζούμε πραγματικά, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα τοπία μας στο σπίτι. Οι αυλές μας είναι συχνά το αγαπημένο μας μέρος για να είμαστε, και όπως κάθε δωμάτιο, μπορούμε να δανειστούμε στοιχεία εσωτερικής διακόσμησης για να τα κάνουμε πιο άνετα, φιλόξενα και όμορφα!

Εδώ είναι οι πιο πρόσφατες τάσεις εσωτερικού χώρου που πρέπει να φέρετε έξω:

Πήγαινε Βιοφιλική

Η βιοφιλία προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις „philia“ και „bio“, οι οποίες μαζί μεταφράζονται σε „αγάπη της ζωής“. Είναι μια τάση που επανασυνδέει τους ανθρώπους με τη φύση μέσω της χρήσης φυσικών υλικών και σχεδίων—πράγματα όπως το ξύλο αντί για τα πλαστικά και οι φυσικές ίνες αντί για τις συνθετικές. Δεν θα πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί αυτή η φιλοσοφία έξω!

-Αντίκες στον κήπο Salisbury Εξωραϊσμός

Αντίκες και Νοσταλγία

Αν δεν θέλετε να πάτε μπροστά, μερικές φορές μπορείτε να κάνετε κύκλους και να αναζωπυρώσετε κάτι από το παρελθόν. Αυτό βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της τάσης, η οποία έχει παρακινήσει πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιού να ψάξουν σε καταστήματα με αντίκες για έπιπλα και μοναδικά σημεία εστίασης για δωμάτια. Έξω, αυτό θα μπορούσε να μεταφραστεί σε ρουστίκ παγκάκια, αγγεία αντίκες ή φωτιστικά με κορδόνια – καθώς και σε κλασικά φυτά εξοχικών σπιτιών όπως τριαντάφυλλα, κολοκυθάκια και άλλα.

Κοινωνικοί χώροι που είναι στην πραγματικότητα κοινωνικοί

Ίσως οφείλεται στο ότι έχουμε περάσει τόσο πολύ χρόνο στο σπίτι ή ίσως οι άνθρωποι προετοιμάζονται για την ώρα που είναι δυνατό το πάρτι. Όποια κι αν είναι η περίπτωση, οι άνθρωποι τελικά αποχαιρετούν το άβολο σαλόνι και κάνουν αυτόν τον χώρο πραγματικά κοινωνικό. Μπορούμε επίσης να κάνουμε αυτή την αλλαγή στις αυλές μας συμπεριλαμβάνοντας άνετα έπιπλα, πιο άνετους χώρους, περισσότερα φυτά και καλύτερη σκιά.

-Μαύρα έπιπλα βεράντας Salisbury Landscaping

Το μαύρο είναι το νέο μαύρο

Φαίνεται ότι το μαύρο έρχεται πάντα στη μόδα και μετά φεύγει ξανά. Λοιπόν, φέτος, επέστρεψε. Και τίποτα δεν λέει τόλμη από μερικά μαύρα στοιχεία σε μια αυλή. Δεν χρειάζεστε πάρα πολλά, αλλά αρκεί για να αγκυροβολήσετε την προσοχή σας και να δημιουργήσετε μια αίσθηση στιβαρότητας και δύναμης.

Αποκτήστε πολύχρωμο

Όλοι έχουμε περάσει αρκετό χρόνο στο σκοτάδι. Φέτος, ήρθε η ώρα να ανθίσει. Καταργήστε τη μινιμαλιστική προσέγγιση και επαναφέρετε το χρώμα στην αυλή σας με νέα φυτά, περισσότερα λουλούδια, ζωγραφισμένα αγγεία και οτιδήποτε άλλο για να κάνετε την αυλή σας να ανθίσει!

-Εξωτερικός χώρος γραφείων Salisbury Εξωραϊσμός

Το Εξωτερικό Γραφείο

Οι τάσεις για τα γραφεία στο σπίτι έχουν ανθεί από το 2020, και καθώς η ζωή στο σπίτι συνεχίζεται, το ίδιο συμβαίνει και με τη δημιουργικότητα. Το κλειδί είναι να ξεφύγετε από τη νοοτροπία του «γραφείου» και απλώς να δημιουργήσετε έναν χώρο στον οποίο θέλετε να βρίσκεστε. Δεν χρειάζεται να μοιάζει καθόλου με γραφείο και μπορεί εξίσου εύκολα να βρίσκεται έξω.

Ας γίνουμε προσωπικά

Η απομόνωση μας έχει κάνει όλους λίγο πιο περίεργους, αλλά γιατί να προσπαθήσουμε να το κρύψουμε; Μια τάση φέτος είναι να ξεχάσετε τελείως τις τάσεις και να κάνετε τα σχέδιά σας προσωπικά. Ο Παράδεισος ξέρει ότι είχαμε αρκετό χρόνο για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας. Αλλά αν εξακολουθείτε να αναρωτιέστε πώς να ξεκινήσετε, αναρωτηθείτε—τι μου αρέσει;— στη συνέχεια βρείτε τα φυτά, τις μυρωδιές, τα χρώματα και τα στοιχεία του κήπου για να το εκφράσετε.

-Πινακίδα καλωσορίσματος στον κήπο Salisbury Landscaping

Στο τέλος της ημέρας, οι τάσεις είναι απλώς κομμάτια έμπνευσης που μπορούμε να δανειστούμε για τα σχέδιά μας. Αν τα χρησιμοποιήσουμε καλά, μπορούν να γίνουν πολλά περισσότερα από τάση, αλλά ένα αγαπημένο σχέδιο που θα κρατήσει για πολλά χρόνια!

Όπως πάντα, για περισσότερη έμπνευση, επισκεφθείτε τα κέντρα κήπου μας Πάρκο Σέργουντ και Άγιος Αλβέρτοςή κλείστε μια διαβούλευση με το Salisbury Landscaping!

Schreibe einen Kommentar