Πώς να χρησιμοποιήσετε τη σύγχρονη εσωτερική διακόσμηση στον κήπο σας

0
Πώς να χρησιμοποιήσετε τη σύγχρονη εσωτερική διακόσμηση στον κήπο σας

Κάθε τοπίο χρειάζεται ένα σχέδιο, αλλά από πού αντλούμε τις ιδέες μας; Μπορούμε να ψάξουμε τις αυλές γύρω μας, αλλά μερικές φορές βοηθάει να κοιτάμε μέσα μας. Μπορεί να φαίνεται αντιφατικό, αλλά η σύγχρονη εσωτερική διακόσμηση προσφέρει πολλά όμορφα μοτίβα που μπορούν να εφαρμοστούν έξω. Το αποτέλεσμα? Ένα πιο οικείο και φιλόξενο εξωτερικό που ταιριάζει με το στυλ μέσα στο σπίτι σας.

Με τους κατάλληλους συνδυασμούς φυτών, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο στυλ στο τοπίο σας. Εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές μας!

-Νυφικό πέπλο Astilbe Salisbury εξωραϊσμός

Καταπραϋντικά ουδέτερα χρώματα

Μπορεί να ακούγονται βαρετά, αλλά τα ουδέτερα χρώματα είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή και διαρκή στοιχεία της σύγχρονης εσωτερικής διακόσμησης. Προσφέρουν καθαρή άνεση, θαλπωρή και συνειδητή ανακούφιση από έναν πολυάσχολο κόσμο. Τα ουδέτερα συχνά αφήνουν τα φώτα της δημοσιότητας σε πιο φωτεινά στοιχεία, αλλά είναι οι κύριοι χαρακτήρες του σύγχρονου εσωτερικού σχεδιασμού. Τρία φυτά που φέρνουν μοτίβα ουδέτερου χρώματος στον κήπο είναι:

  1. Ορτανσία Limelight: αυτοί οι θάμνοι προσφέρουν μεγάλους πανικούς από πέταλα από ελεφαντόδοντο που ανθίζουν από το καλοκαίρι μέχρι το φθινόπωρο. Η σατέν υφή των λουλουδιών φέρνει κομψότητα και μεταξένια σε όλο τον κήπο.
  2. Καρλ Φόερστερ Ριντ Γκρας: αυτό το ψηλό γρασίδι ωριμάζει σε μια μεγάλη έκθεση χρυσών κόκκων, και επίσης μετατρέπεται σε κεχριμπαρένιο στα τέλη του καλοκαιριού και διατηρείται η επίδειξη όλο τον χειμώνα.
  3. Νυφικό Πέπλο Astilbe: αυτά τα πολυετή φυτά ανθίζουν με εκθαμβωτικά λευκά λουλούδια που έχουν την υφή νυφικού. Θα φέρουν στο σπίτι το ουδέτερο μοτίβο σε όμορφες τούφες γύρω από τον κάτω όροφο σας.
-διακοσμητικός εξωραϊσμός του Salisbury από μπλε ερυθρελάτης

Comforting Cool Blues

Το μπλε είναι κάπως σπάνιο στον κήπο, ωστόσο αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του σύγχρονου εσωτερικού σχεδιασμού. Για ένα στυλ που δίνει έμφαση στη στοχαστικότητα, την απλότητα και την αίσθηση του «όλα στη θέση τους», το μπλε είναι βασικός παίκτης. Ξεχωρίζει ανάμεσα στα ουδέτερα χρώματα, αλλά δεν κλέβει την προσοχή σας, το μπλε προσφέρει σταθερή άνεση και δίνει μεγαλύτερο βάθος ομορφιάς σε όλα γύρω του. Τα αγαπημένα μας μπλε φυτά περιλαμβάνουν:

  1. Μπλε Φέσκου: αυτές οι μαγευτικές κάλτσες από μπλε γρασίδι είναι πανέμορφες όλο το καλοκαίρι. Όταν ωριμάσουν οι κόκκοι, φέρνουν ένα μπεζ και μπλε ξύσμα στον κήπο.
  2. Little Bluestem: αυτό το εγγενές γρασίδι έχει μπορντό-μπλε κόκκους που αλλάζουν χρώμα καθώς το φως του ήλιου κινείται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι λεπτής υφής αναχώματα φτάνουν τα 2-3 πόδια σε ύψος και μετατρέπονται σε μαόνι το φθινόπωρο.
  3. Διακοσμητικό μπλε έλατο: αυτός ο σύντροφος των τεσσάρων εποχών φέρνει μπλε βελόνες στο τοπίο όλο το χρόνο. Τόσο οι κλάματα όσο και οι κανονικές ποικιλίες είναι πολύχρωμα και υψηλής υφής στοιχεία σε κάθε τοπίο.
- κοραλλιογενείς καμπάνες σκιά κήπου Salisbury εξωραϊσμού

Υφή στη σκιά

Η υφή είναι ένας άλλος παίκτης στη σύγχρονη εσωτερική διακόσμηση. Χαλιά με υφή, λιθοδομή και έπιπλα φέρνουν οπτικό ενδιαφέρον σε ένα δωμάτιο. Επιπλέον, υπερβαίνουν τα οπτικά και παίζουν με την αίσθηση της αφής μας. Τα σκούρα χαρακτηριστικά είναι ένα άλλο σύγχρονο μοτίβο, το οποίο έρχεται σε ωραία αντίθεση με τα ανοιχτά ουδέτερα χρώματα. Στον κήπο, μπορείτε να παίξετε και στα δύο μοτίβα με αυτά τα φυτά που αγαπούν τη σκιά, με ανάγλυφη υφή:

  1. Ζωγραφισμένη Φτέρη: θα φωτίσουν τη σκιά σας με εκθαμβωτικά ασημί-μοβ φύλλα. Χωρίς λουλούδια, τα φύλλα από μόνα τους είναι ένας θησαυρός στο σχέδιό σας.
  2. Coral Bell: τα πολύχρωμα φύλλα τους είναι σαν παστέλ πορτρέτα που φυτρώνουν στον κήπο σας. Τα μπορντό κοραλλιογενή κουδούνια λειτουργούν εξαιρετικά με τις ζωγραφισμένες φτέρες. Με τα δύο τους, η σκιά σας δεν θα είναι ποτέ σκούρα.
  3. Blue Angel Hosta: εδώ είναι ένα όμορφο μπλε φυτό που αναπτύσσεται στη σκιά και εκτοξεύει ψηλούς μίσχους λουλουδιών σε σχήμα καμπάνας. Είναι βασικό στοιχείο στον κήπο σκιά και παίζει όμορφα και με τα τρία χρωματικά μοτίβα.
- εξωραϊσμός κήπου σε σκιά Salisbury

Η ομορφιά του σύγχρονου σχεδιασμού είναι ότι είναι επίκαιρο, ευέλικτο, ζωντανό και δεν έχει καθοριστεί ακόμη. Μπορεί να δανειστεί από πολλά άλλα σχέδια και ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει σε αυτό. Στον κήπο, τα φυτά σας είναι που κάνουν το σχέδιο να ζωντανέψει, αλλά εξαρτάται από εσάς πώς θα τα τακτοποιήσετε!

Εάν θέλετε μια γνώμη ειδικού, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Salisbury Landscaping ή επισκεφθείτε τα κέντρα κήπου μας στο Πάρκο Σέργουντ και Άγιος Αλβέρτος!

Schreibe einen Kommentar