Παρουσιάστηκε Veratile Lynx Screed για τσιμεντένια επίπεδα

1
Παρουσιάστηκε Veratile Lynx Screed για τσιμεντένια επίπεδα
image_pdf

ΛύγκαςΚατασκευή κυλίνδρων κρασιού παρουσιάζει το πρώτο της αρθρωτό σύστημα επίστρωσης, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που εκκρεμεί Lynx Screed. Μια ευέλικτη εναλλακτική λύση για την ολοκλήρωση των επίπεδων εργασιών, παρέχει μια σειρά συνδεόμενων σωλήνων διάστρωσης για να φιλοξενήσει εκχύσεις σκυροδέματος σε διάφορα πλάτη από τρία έως 22′, αφαιρώντας την ανάγκη για ειδικά μήκη σωλήνων. Ο σχεδιασμός του από αλουμίνιο μειώνει τη ρύθμιση, το κόστος αποστολής και τις απαιτήσεις μεταφοράς εργασίες σχεδίασης-κατασκευής με σκληρό σκυρόδεμα που απαιτούν μεγαλύτερους σωλήνες.

«Η προσαρμοστικότητα και η αποτελεσματικότητα της επίστρωσης ήταν δύο από τα μεγαλύτερα εμπόδια για την παραγωγικότητα των εργολάβων σκυροδέματος», δήλωσε ο Seth Ulmer, διευθυντής πωλήσεων Curb Roller Manufacturing. „Με το Lynx Screed μας, οι εργολάβοι μπορούν να εργαστούν σε χυτές που κυμαίνονται από έναν δρόμο πλάτους 22 ποδιών έως ένα πεζοδρόμιο πλάτους 5 ποδιών την ίδια μέρα με λίγα μόνο τμήματα σωλήνα που μπορούν να χωρέσουν σε ένα τυπικό pickup.“

Το αρθρωτό Lynx Το σύστημα διάστρωσης, συμβατό με τα τσιμεντοκονιάματα Eel και Batt του κατασκευαστή, διατίθεται σε δύο συσκευασίες. Το πακέτο ένα αποτελείται από τρεις σωλήνες 7′ και το πακέτο δύο περιέχει έναν σωλήνα 5′, 7′ και 9′. Το σύστημα μπορεί επίσης να προσαρμοστεί ώστε να περιλαμβάνει οποιονδήποτε συνδυασμό μήκους 3′, 5′, 7′ και 9′ έως 22′.

Λύγκας

Εκτός από την ευελιξία, το Lynx Screed προσφέρει γρήγορη και ασφαλή σχεδίαση συναρμολόγησης πεδίου. Οι σωλήνες Lynx ευθυγραμμίζονται εύκολα και συνδέονται με τρία ξεχωριστά μπουλόνια και έναν δακτύλιο κεντραρίσματος. Ο χειριστής απλώς τοποθετεί τον δακτύλιο κεντραρίσματος ανάμεσα σε δύο σωλήνες, τοποθετώντας τους με ασφάλεια μεταξύ τους. Από εκεί, οι εγκοπές στα άκρα των σωλήνων επιτρέπουν στον χειριστή να εισάγει τρία μπουλόνια, στερεώνοντας τους σωλήνες μεταξύ τους σφίγγοντας τα παξιμάδια. Με αυτήν τη ρύθμιση, οι χρήστες δεν χρειάζεται να ξανασφίξουν τους σωλήνες κατά τη διάρκεια της εργασίας ή να ανησυχούν για το ξεσπείρωμα όταν αλλάζουν τις κατευθύνσεις διάτρησης.

Η Curb Roller Manufacturing κατασκευάζει διαμορφωμένες τσιμεντοκονίες κυλίνδρων για τυπικά κράσπεδα, υδρορροές και πεζοδρόμια, αλλά και για υδρορροές, αυλάκια, βυθό και άλλα μοναδικά σχήματα.

Θέλετε να μιλήσετε με άλλους τοπίους για συγκεκριμένα και άλλα θέματα; Δείτε το Hardscaping Forum στο www.expired-link.com.

Schreibe einen Kommentar