Οι καλύτεροι βράχοι εξωραϊσμού για τα χαρακτηριστικά της μπροστινής αυλής

0
Οι καλύτεροι βράχοι εξωραϊσμού για τα χαρακτηριστικά της μπροστινής αυλής

Οι βράχοι και οι ογκόλιθοι μπορούν να είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι έμφασης σε έναν κήπο, ένα τοπίο ή ακόμα και ως χαρακτηριστικό της μπροστινής αυλής. Το πρόβλημα με το να αποφασίσετε πώς να ενσωματώσετε βράχους και ογκόλιθους στο τοπίο σας είναι ο αριθμός των σκοπών που εξυπηρετούν και όλες οι επιλογές που υπάρχουν για να διαλέξετε!

Μεγάλοι βράχοι ή μικρά βράχια, πολλά βράχια ή ένα ζευγάρι, με αυτόνομους βράχους ή χαλίκι μπιζελιού στη θέση του σάπια φύλλα; Πώς μπορεί κανείς να τα λύσει όλα αυτά; Θα σας βοηθήσουμε να το περιορίσετε και να σας δώσουμε μερικές επιλογές και ιδέες για το πώς να ενσωματώσετε μερικούς από τους καλύτερους βράχους και ογκόλιθους εξωραϊσμού στο βράχο της μπροστινής αυλής σας.

Πώς να τοπογραφήσετε με βράχους και ογκόλιθους

Σκεφτείτε ποιο σκοπό θέλετε να εξυπηρετούν οι βράχοι και οι ογκόλιθοι σας. Ίσως έχετε περιβαλλοντική συνείδηση ​​και περιορίζετε τα φυτά που πρέπει να ποτίζονται ακατάπαυστα, ή θα θέλατε ένα ζευγάρι να έχει ογκόλιθους στο τοπίο σας για να εστιάσετε σε κάτι ή ακόμα και να είναι οι ίδιοι το επίκεντρο. Παρακάτω είναι μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε.

- Salisbury εξωραϊσμός φωτισμός έμφασης σε ογκόλιθο

Οι βράχοι και οι ογκόλιθοι ως εστιακά σημεία

 • Διεύθυνση ογκόλιθοι: Αυτοί είναι ένας φανταστικός τρόπος για να κάνετε τη διεύθυνσή σας πιο ορατή από το δρόμο, είναι αρκετά κομψά και αριστοκρατικά και μπορούν να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο με κάποιο σποτ φωτισμό.
 • Bubbler boulders: Προσθέστε φυσαλίδες σε ογκόλιθους ως στοιχείο νερού στην μπροστινή αυλή. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος χρήσης ενός ογκόλιθου για δύο αισθητικούς σκοπούς.
 • Λίθοι σε στυλ κήπου: Χρησιμοποιήστε αυτά τα χαρακτηριστικά ροκ ως ένα νεύμα στο στυλ του τοπίου σας, όπως η χρήση σκούρων και οδοντωτών ογκόλιθων σε στυλ «αλπικού» για μια μοντέρνα αισθητική ή επιλέξτε την απαλή, στρογγυλεμένη εμφάνιση του ροκ ποταμού για μια ελκυστικότητα σε στιλ εξοχικής κατοικίας.

Rocks and Boulders as Accents

 • Χρησιμοποιήστε ογκόλιθους για να τραβήξετε την εστίαση σε κάτι άλλο στο τοπίο σας, όπως ένα γλυπτό ή ένα μοναδικό δέντρο ή φυτό που αγαπάτε.
 • Οι ογκόλιθοι μπορούν να διαλύσουν ομάδες φύτευσης και να προσθέσουν κάποιο σχήμα, υφή και ύψος στο τοπίο σας.
 • Αποκτήστε φιλικό προς το περιβάλλον και προσθέστε μερικούς ακόμη βράχους ή ογκόλιθους στο ζεν τοπίο του κήπου σας με χαμηλή συντήρηση.
 • Οι ογκόλιθοι προφοράς μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ως χρήσιμο εργαλείο στο τοπίο σας, όπως η εκτροπή της απορροής του νερού κάτω από τις μαρκίζες σας ή να τοποθετηθούν σε ένα συγκεκριμένο σημείο ως σκαλοπάτι ή ακόμα και σκάλες!
-Ο ογκόλιθος τοπίου ενισχύει τον εξωραϊσμό του καθιστικού του Salisbury

Βράχοι και ογκόλιθοι που εξυπηρετούν συγκεκριμένο σκοπό

 • Έχετε κάποιο χαρακτηριστικό που θα θέλατε να κρύψετε μπροστά από το σπίτι σας, όπως μετρητή αερίου ή τροχό σωλήνα; Ένας μεγάλος, διακοσμητικός ογκόλιθος είναι ιδανικό καμουφλάζ. Απλώς βεβαιωθείτε ότι όλα είναι προσβάσιμα μακροπρόθεσμα.
 • Οι ογκόλιθοι μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ως μνημείο. Τοποθετήστε ένα πέτρινο στοιχείο δίπλα σε ένα αναμνηστικό δέντρο ή φυτό, ή ίσως θα θέλατε ακόμη να φτιάξετε έναν κήπο «μνήμης» που περιλαμβάνει έναν όμορφο ογκόλιθο για να σας θυμίζει τα χαμένα αγαπημένα σας πρόσωπα.
 • Οι ογκόλιθοι μπορούν να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να προσθέσετε ύψος σε έναν κήπο με χαμηλή κάλυψη εδάφους, σε ένα γκαζόν που έχει αντικατασταθεί με εδαφοκάλυψη ή σε έναν χαμηλό ετήσιο κήπο.
-εξωραϊσμός βράχων στον κήπο Salisbury εξωραϊσμός

Πώς επιλέγω τους καλύτερους βράχους εξωραϊσμού;

Αφού αποφασίσετε για τον σκοπό που θέλετε να εξυπηρετούν οι βράχοι και οι πέτρες σας, υπάρχουν μερικά άλλα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν κάνετε μια αγορά.

 • Χρώμα— Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χρώμα ροκ που ψάχνετε; Θέλετε το χαρακτηριστικό rock front yard να ταιριάζει με οτιδήποτε; Προφορά με τίποτα;
 • Μέγεθος-το μέγεθος του βράχου ή του ογκόλιθου θα εξαρτηθεί από τον σκοπό του. Χρειάζεται να είναι αρκετά μεγάλο για να έχει μια διεύθυνση ή να καλύπτει έναν μετρητή αερίου; Ίσως θα μπορούσε να είναι λίγο μικρότερο για να λειτουργήσει ως προφορά κήπου ή ομαδοποίηση που θα φέρει την εστίαση σε ένα διαφορετικό χαρακτηριστικό, όπως ένα σιντριβάνι ή ένα γλυπτό.
 • Υφή- Εκτός από την αισθητική, η υφή μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε αυτά τα χαρακτηριστικά πέτρας. Για παράδειγμα, επίπεδες, λείες πέτρες μπορεί να είναι οι καλύτεροι για μονοπάτια κήπου.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή βοήθεια σχετικά με το πώς να επιλέξετε τους καλύτερους βράχους εξωραϊσμού για το 2022, ελάτε να μας επισκεφτείτε ή να κλείσετε μια συμβουλή στο Salisbury Landscaping. Διαθέτουμε όλη την τεχνογνωσία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το χαρακτηριστικό rock που ονειρεύεστε!

Schreibe einen Kommentar