Η Trex παρουσιάζει τη νέα συλλογή Fire & Water Outdoor

6
Η Trex παρουσιάζει τη νέα συλλογή Fire & Water Outdoor
image_pdf

Trex

Η Trex Company ανακοινώνει την κυκλοφορία του Trex® Φωτιά & Νερό εξωτερικού χώρου™, μια συλλογή από κομψά και ανθεκτικά στοιχεία φωτιάς εξωτερικού χώρου, διακοσμητικές ζαρντινιέρες και στοιχεία νερού.

«Το Trex Outdoor Fire & Water είναι μια φυσική επέκταση του διαρκώς διευρυνόμενου χαρτοφυλακίου προϊόντων μας», δήλωσε ο Adam Zambanini, πρόεδρος των οικιακών προϊόντων Trex. «Τα κομμάτια αυτής της νέας συλλογής συμπληρώνουν ιδανικά το decking υψηλής απόδοσης και προσδίδουν ατμόσφαιρα και στυλ για να δημιουργήσουν μια απόλυτη υπαίθρια όαση».

Η νέα συλλογή Outdoor Fire & Water προσφέρει την αισθητική, την ανθεκτικότητα και τα πλεονεκτήματα χαμηλής συντήρησης που περιμένει η βιομηχανία από την Νο. 1 μάρκα καταστρωμάτων στον κόσμο. Η συλλογή αποτελείται από γλάστρες, πυροσβεστικά τραπέζια, ζαρντινιέρες, υπερχειλιστές νερού και κύπελλα νερού – όλα κατασκευασμένα από χαλκό βαριάς ποιότητας και ανοξείδωτο χάλυβα που κατασκευάζονται στις ΗΠΑ από έμπειρους τεχνίτες.

Γλάστρες φωτιάς και τραπέζια φωτιάς

Διαθέσιμα σε ποικίλα σχήματα, μεγέθη και φινιρίσματα, οι κατσαρόλες και τα τραπέζια πυρκαγιάς Trex Outdoor Fire & Water προσφέρουν μοντέρνα ντιζάιν αξεσουάρ που σίγουρα θα προσθέσουν μια πινελιά δραματικότητας σε κάθε εξωτερικό χώρο. Οι ευέλικτες κατσαρόλες μπορούν να τοποθετηθούν σχεδόν οπουδήποτε για να δημιουργήσουν ένα άνετο σημείο συγκέντρωσης. Όταν συνδυάζονται σε μια σειρά, παρέχουν ένα περιβαλλοντικό όριο για μεγαλύτερους εξωτερικούς χώρους. Για ακόμη μεγαλύτερο οπτικό και αισθητικό αντίκτυπο, τα κειμήλια ποιότητας τραπέζια φωτιάς χρησιμεύουν ως ιδανικά σημεία εστίασης και μεταφέρουν έναν εξωτερικό χώρο σε ένα νέο επίπεδο.

Όλες οι κατσαρόλες και τα τραπέζια Trex Outdoor Fire & Water διαθέτουν μοναδικό σχεδιασμό καυστήρα που δημιουργεί μια μεγαλύτερη, πληρέστερη και πιο φυσική φλόγα που δίνει την όψη μιας φυσικής φωτιάς από ξύλο. Άλλα διαφοροποιητικά χαρακτηριστικά του προϊόντος περιλαμβάνουν ηλεκτρικούς αναφλεκτήρες με πιστοποίηση CSA και ορειχάλκινους αναστολείς νερού που ελαχιστοποιούν τη διείσδυση νερού στον καυστήρα και τη γραμμή αερίου.

«Η γοητεία μιας υπαίθριας πυρκαγιάς είναι δύσκολο να ανταγωνιστεί ή να αντισταθεί», σημείωσε ο Ζαμπανίνι, «Αυτές οι όμορφα σχεδιασμένες πυροσβεστικές κατσαρόλες και τραπέζια προσφέρουν την ελκυστικότητα μιας ανοιχτής φωτιάς με ασφάλεια, καθαρότητα και κατά παραγγελία».

Ζαρντινιέρες

Ενώ τα χαρακτηριστικά της φωτιάς μπορεί να κάνουν ξεχωριστές βραδιές, η φυσική χλωρίδα και το φύλλωμα φωτίζουν τις μέρες. Οι ζαρντινιέρες Trex Outdoor Fire & Water έχουν σχεδιαστεί για να συμπληρώνουν τις γλάστρες και τα τραπέζια Trex, καθώς και τα καταστρώματα Trex, για να δημιουργήσουν έναν συνεκτικό υπαίθριο χώρο διαβίωσης. Κάθε ζαρντινιέρα είναι κατασκευασμένη με ανθεκτικά, ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες υλικά και χαρακτηριστικές σχεδιαστικές πινελιές για τη δημιουργία ενός ξεχωριστού υπαίθριου χώρου διαβίωσης.

Χαρακτηριστικά νερού

Λίγα εξωτερικά στοιχεία προκαλούν την ίδια αντίδραση με ένα καλά τοποθετημένο στοιχείο νερού. Ο καταπραϋντικός ήχος του νερού που στάζει ξυπνά αμέσως ηρεμία και μπορεί να συνδέσει ένα ολόκληρο τοπίο. Στη σειρά Trex θα ενταχθούν μια σειρά από υπερχειλιστές νερού και μπολ νερού που έχουν σχεδιαστεί για να προσθέτουν ομορφιά και ηρεμία σε κάθε εξωτερικό χώρο, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων προσφορών:

  • Υπερχειλιστής ομαλής ροής
  • Ακτίνα υπερχειλιστής ομαλής ροής
  • Διαρροή κανονιού
  • υπερχειλιστής σχήματος U
  • Επιτοίχιο Μπολ

Κατασκευασμένα από κορυφαίας ποιότητας χαλκό και/ή ανοξείδωτο χάλυβα, αυτά τα στοιχεία διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένα διαφράγματα για να διασφαλίζουν την ομαλή ροή του νερού και χωρίς φράξιμο. Όλες οι ραφές είναι πλήρως συγκολλημένες και τα υλικά γυαλίζονται για βέλτιστη απόδοση και αισθητική.

Τα προϊόντα Trex Outdoor Fire & Water κατασκευάζονται από την Custom Molded Products LLC., βάσει συμφωνίας άδειας χρήσης εμπορικού σήματος με την Trex Company, Inc. Η εγγύηση παρέχεται από τον κατασκευαστή.

Ψάχνω Τύρφης επερχόμενη εστίαση στα Water Features στην καλοκαιρινή έκδοση του περιοδικού.

Schreibe einen Kommentar