Η Belgard ανακοινώνει τη χρωματική τάση της χρονιάς για υπαίθρια περιβάλλοντα

8
Η Belgard ανακοινώνει τη χρωματική τάση της χρονιάς για υπαίθρια περιβάλλοντα
image_pdf

Belgard

Η Belgard, κορυφαίος κατασκευαστής προϊόντων πλακόστρωσης και τοίχου, εντάσσεται στις τάξεις των Sherwin Williams και Pantone παρουσιάζοντας το πρώτο της Χρώμα της Χρονιάς. Και το Belgard γίνεται πράσινο, γήινο πράσινο, με Terrarium. Μια αναζωογονητική απόχρωση, το Terrarium προορίζεται να ενισχύσει τις συνδέσεις με το φυσικό περιβάλλον, υποδηλώνοντας την ανάπτυξη, τη ζωτικότητα και την ανανέωση. Οι τόνοι του Terrarium συμπληρώνουν την πλήρη γκάμα των χρωματισμών Belgard και επιτρέπουν στους τοπιογράφους να δημιουργήσουν έναν βιοφιλικό παράδεισο στις αυλές των πελατών. Η Βιοφιλία, ένας όρος που διαδόθηκε από τον Αμερικανό βιολόγο Edward O Wilson τη δεκαετία του 1980, εστιάζει στην έμφυτη έλξη του ανθρώπου προς τη φύση και τις φυσικές διαδικασίες.

Belgard«Θέλουμε να μείνουμε πιστοί στις ρίζες μας με Το πρώτο χρώμα της χρονιάς στο Belgard. Ενώ το Classic Blue της Pantone προσφέρεται στον ουρανό, το Terrarium γειώνεται με μια ισχυρή σύνδεση με τη γη», λέει ο Joe Raboine, διευθυντής οικιστικών σκηνικών στο Belgard. «Η πρωτοβουλία βιοφιλικού σχεδιασμού στοχεύει στη σύνδεση των ανθρώπων και της φύσης με δομημένα περιβάλλοντα και έχει απογειωθεί στην υπαίθρια ζωή και το σχεδιασμό τα τελευταία χρόνια. Το Terrarium καθοδηγείται από αυτά τα βασικά βιοφιλικά στοιχεία με μια κομψή αισθητική που είναι άνετη αλλά και σύγχρονη».

Οι τοπιογράφοι μπορούν να δημιουργήσουν ένα βιοφιλικό καταφύγιο για τους υπαίθριους χώρους διαβίωσης των πελατών συνδυάζοντας κομμάτια στο χρώμα του Terrarium, όπως υφάσματα και ζωντανή πρασινάδα, με:

  • Υφή: Η επιφάνεια και η υφή του οδοστρώματος προσθέτουν μια διάσταση στη σχεδίαση υπαίθριου καθιστικού, από μια φθαρμένη στο χρόνο αισθητική με φινιρίσματα που έχουν ανατραπεί ή ταλαιπωρημένα, σε ένα στοιχείο πολυπλοκότητας με λεία ή γλυπτική εμφάνιση.
  • Κλίμακα: Ανάλογα με τους σχεδιαστικούς στόχους, το σχήμα και το μέγεθος των στοιχείων σχεδιασμού εξωτερικού χώρου — συμπεριλαμβανομένων των πλακόστρωτων, στοιχείων φωτιάς, στοιχείων νερού και ζαρντινιέρων — μπορούν να βοηθήσουν τους εξωτερικούς χώρους να φαίνονται πιο φιλόξενοι, ανοιχτοί και σύγχρονοι και σε αρμονία με το περιβάλλον.

BelgardΕπιπλέον, οι χλοώδεις πράσινες αποχρώσεις του Terrarium συνδέονται με τις τάσεις της υπαίθριας διαβίωσης και του σχεδιασμού του 2020, όπως:

  • Η επίδραση της φύσης στους συνδυασμούς υλικών: Τα φυσικά στοιχεία ενσωματώνονται στο σχεδιασμό χρησιμοποιώντας χλοοτάπητα, πέτρα και αντίθετες υφές, όπως λεία πορσελάνη συνυφασμένη με το τραχύ φινίρισμα του χαλικιού.
  • Γεφύρωση χώρων διαβίωσης και εργασίας: Καθώς περισσότεροι άνθρωποι εργάζονται από το σπίτι, τα άτομα θέλουν άνετους χώρους για εργασία, διαμονή και χαλάρωση. Οι εξωτερικοί χώροι μπορούν να δημιουργήσουν μια αλλαγή στο σκηνικό από το γνωστό γραφείο στο σπίτι. Οι επιλογές περιλαμβάνουν τοίχους αντιστήριξης που λειτουργούν ως καθίσματα και πυροσβεστικά χαρακτηριστικά που κάνουν τους χώρους κατοικήσιμους όλο το χρόνο.
  • Ζεστοί τόνοι: Οι γήινες αποχρώσεις επιστρέφουν στο σχεδιασμό εξωτερικών χώρων για να δημιουργήσουν χώρους καταφυγίου. Ενώ τα γκρίζα έκαναν μια βουτιά στο ντιζάιν των κατοικιών και αναδείκνυαν το μαύρισμα και το μπεζ τα τελευταία χρόνια, το 2020 επαναφέρει μια στροφή σε πιο ζεστές αποχρώσεις και πιο απαλά, απαλά χρώματα.

Θέλετε συμβουλές για τη συντήρηση του hardscape; Ο έμπειρος επαγγελματίας Randy Bianchi, επικεφαλής του Τμήματος Καθαρισμού & Συντήρησης Hardscape του Αδελφοί Μπαλέρ στο South Windsor, CT, έχει ολοκληρώσει περίπου 775 εργασίες συντήρησης hardscape. Πάρτε την άποψή του για τις διαδικασίες και τα προϊόντα στην επερχόμενη ανοιξιάτικη έκδοση του Χλόη. Μην το χάσετε! Εγγραφείτε δωρεάν εδώ.

Θέλετε να μιλήσετε με συναδέλφους επαγγελματίες φροντίδας γκαζόν και τοπίου σχετικά με το Hardscaping; Γίνε μελος συζήτηση στο φόρουμ στο www.expired-link.com.

Schreibe einen Kommentar