Η ASV παρουσιάζει το New-Posi Track Loader: το VT-70 High Output

9
Η ASV παρουσιάζει το New-Posi Track Loader: το VT-70 High Output
image_pdf

ASV Holdings Inc., κορυφαίος κατασκευαστής στον κλάδο των συμπαγών φορτωτών ερπύστριας για όλες τις χρήσεις και όλων των εποχών, ανακοινώνει το νέο μεσαίο πλαίσιο, κατακόρυφο ανυψωτικό VT-70 High Output. Ο φορτωτής Posi-Track διαθέτει υψηλή ροπή και αποτελεσματικό υδραυλικό σύστημα για μέγιστη απόδοση ακόμη και με τα πιο βαριά και απαιτητικά εξαρτήματα. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη παραγωγικότητα για τους πελάτες ASV σε όλες τις εφαρμογές. Το VT-70 High Output διαθέτει απαράμιλλη δυνατότητα συντήρησης, υψηλή ταχύτητα και κάθετη σύνδεση φορτωτή ανύψωσης για εργασίες ανύψωσης, μεταφοράς και φόρτωσης.

φορτωτής τροχιάς

Η ASV Holdings Inc. ανακοινώνει το νέο μεσαίο πλαίσιο, κάθετη ανύψωση VT-70 High Output. Φωτογραφία ευγενική προσφορά της ASV

«Η τοποθέτηση περισσότερης ισχύος στα μηχανήματα μας είναι μια ατέρμονη αποστολή στην ASV», δήλωσε ο Justin Rupar, αντιπρόεδρος πωλήσεων και μάρκετινγκ της ASV Holdings Inc. „Το εντυπωσιακά ισχυρό VT-70 High Output θα επιτρέψει στους πελάτες μας να ολοκληρώσουν δύσκολες εργασίες γρήγορα και αποτελεσματικά.“

Ηγετική δύναμη

Το νέο VT-70 High Output διαθέτει ροπή 207 ποδιών, επιτρέποντας στους πελάτες να εκτελούν έργα γρήγορα. Η υψηλή ροπή επιτρέπει τη μέγιστη απόδοση, τις υψηλές ταχύτητες και το ελάχιστο μπάσιμο του κινητήρα σε όλες τις εφαρμογές. Η ASV κατασκεύασε το μηχάνημα με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα ντίζελ Deutz 2,2 λίτρων 74,3 ίππων. Οι κινητήρες μετάδοσης κίνησης μεταφέρουν τη ροπή στους πατενταρισμένους οδοντωτούς τροχούς εσωτερικής κίνησης της ASV. Οι εσωτερικοί κύλινδροι μειώνουν την απώλεια τριβής στο κάτω μέρος, με αποτέλεσμα η μέγιστη ισχύς να μεταφέρεται στην πίστα ανεξάρτητα από την ταχύτητα κίνησης. Ο κινητήρας πληροί τα πρότυπα τελικών εκπομπών EPA Tier 4, χρησιμοποιώντας μετεπεξεργασία καυσαερίων μόνο DOC χωρίς DPF ή SCR. Αυτό εξαλείφει πλήρως όλους τους κινδύνους διακοπής λειτουργίας, τη συντήρηση και το πρόσθετο κόστος που σχετίζεται με την αναγέννηση και το υγρό καυσαερίων ντίζελ.

Το VT-70 High Output περιλαμβάνει ονομαστική ικανότητα λειτουργίας 2.328 λίβρες και ανατρεπόμενο φορτίο 6.650 λιβρών. Έχει πλάτος 65,6 ίντσες και ύψος ανύψωσης 126,5 ίντσες. Το μηχάνημα διαθέτει ταχύτητες έως και 11 mph. Ένα αυτοεπιπεδούμενο σύστημα επιτρέπει στα εξαρτήματα να παραμένουν σε μια καθορισμένη θέση κατά την ανύψωση. Οι χειριστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη μονάδα με όλα τα τυπικά εξαρτήματα.

Μέγιστη Απόδοση

Οι πελάτες ASV θα δουν τα μέγιστα οφέλη από την ισχύ και την απόδοση του VT-70 High Output λόγω του κατοχυρωμένου με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του οχήματος Posi-Track του μηχανήματος. Το καινοτόμο σύστημα επιτρέπει στους πελάτες να χρησιμοποιούν το VT-70 High Output ως μηχάνημα παντός εδάφους, για όλες τις εποχές, με μέγιστο έλεγχο, επίπλευση, πρόσφυση και δύναμη ώθησης σε απότομες, υγρές, λασπώδεις και ολισθηρές συνθήκες.

Οι τροχιές των φορτωτών ASV διαθέτουν έως και τέσσερις φορές περισσότερα σημεία επαφής με το έδαφος από τις ανταγωνιστικές ράγες ενσωματωμένες σε χάλυβα. Αυτό κατανέμει ομοιόμορφα το βάρος της μονάδας για επιπλέον επίπλευση χαμηλότερης πίεσης εδάφους σε ευαίσθητες επιφάνειες και μικρότερο κίνδυνο ζημιάς στον χλοοτάπητα. Το αποτέλεσμα για το VT-70 High Output, το οποίο περιέχει 12 σημεία επαφής ανά διαδρομή και ίχνη πλάτους 15 ιντσών, είναι μια πίεση γείωσης 4,6 psi. Τα πολυάριθμα σημεία επαφής και οι ωτίδες καθοδήγησης εξαλείφουν επίσης ουσιαστικά τον κίνδυνο εκτροχιασμού της τροχιάς.

Απαράμιλλη δυνατότητα συντήρησης

Το VT-70 High Output περιλαμβάνει λειτουργίες σέρβις που εξοικονομούν χρόνο που προσφέρουν άνευ προηγουμένου πρόσβαση σε όλες τις πλευρές του χώρου του κινητήρα και σε καθημερινά σημεία ελέγχου. Αυτό επιτρέπει στους χειριστές να αφιερώνουν λιγότερο χρόνο στη συντήρηση και περισσότερο χρόνο στην εργασία. Η ASV χρησιμοποιεί προηγμένες μηχανολογικές λύσεις για να σχεδιάσει το μηχάνημα με αιωρούμενο ψυγείο, επάνω κουκούλα και πλαϊνές πόρτες. Το ψυγείο του μηχανήματος αιωρείται προς τα έξω με την πόρτα, επιτρέποντας πλήρη πρόσβαση για καθαρισμό και βελτιωμένη απόδοση του μηχανήματος λόγω του καθαρότερου ψυγείου.

Schreibe einen Kommentar